NUKE激光特效制作 - The Laser Project Tutorial by Hugo Guerra

楼主| admin 发表于 2012-4-13 17:33:28 | 只看该作者 |只看大图 回帖奖励 |正序浏览 |阅读模式
影视后期视频教程
分类:  
软件:  
讲解: 英文+中文字幕
源文件: 不包含
播放时长: -
版权: 本资源来自互联网,仅供学习交流
下载链接: -

马上注册CG织梦网,结交更多CG好友,下载更多CG素材,让你轻松学习。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x
NUKE激光特效制作 - The Laser Project Tutorial by Hugo Guerra

内容介绍:
这是一个NUKE初中/中水平合成教程。讲师雨果教如何使用调和3D节点。优美的三维效果从3D渲染灯光和使用数据前缘的耀斑调和3D节点。
This is a Nuke junior/mid compositor level. Hugo teach how to use the reconcile 3d node. Then stylish a 3d render from 3dmax with lights and flares using the data fron the reconcile 3d node.

关于作者:
完成他在葡萄牙的视觉艺术硕士学位后,雨果作为一个自由的特效艺术家工作了几年,在电视,广告和短片的工作。雨果在2006年移居到瑞典工作在Animech AB,第一次作为一个排字,然后移动成为其特效艺术总监。这是直到2008年,雨果决定把他的手在IAA的视觉效果在Ekjo大学,瑞典,在那里他教逃生影城在2010年之前加入先进的NUKE合成教学。雨果现在划分之间的磨他的时候,他是核弹的联合主管,3D的世界,他reates NUKE的教程和逃生工作室,在那里他教导我们的合成晚报当然。
After finishing his Masters Degree in Visual Arts in Portugal, Hugo worked as a freelance VFX artist for a few years, working in TV, commercials and short films. In 2006 Hugo moved to Sweden to work at Animech AB, first as a compositor then moving on to become their VFX Art Director. It wasn’t until 2008 that Hugo decided to turn his hand to teaching at the IAA Visual Effects University in Ekjo, Sweden, where he taught advanced Nuke compositing before joining Escape Studios in 2010. Hugo now divides his time between The Mill, where he is Joint Head of Nuke, 3D World for whom he reates NUKE tutorials, and Escape Studios where he teaches our Compositing Evening course.

说明:这是个nuke初级、中级教程,里面含有NUKE和EXR源文件。

Laser Project Tutorial.rar

131 Bytes, 下载次数: 315, 下载积分: 梦币 -1 金钱

loveyoujon 发表于 2017-5-27 13:53:44 | 只看该作者
不要下载了   里面的地址是个直播网站  草

loveyoujon 发表于 2017-5-27 13:52:32 | 只看该作者
感谢大神分享   谢谢   

crazybirds7 发表于 2016-11-13 09:20:05 | 只看该作者
感谢楼主的分享

小奥a 发表于 2015-10-10 23:49:58 | 只看该作者
啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊

dffdasaf 发表于 2015-9-21 01:09:31 | 只看该作者
看看,学习学习老外

why19880809 发表于 2015-9-13 00:21:58 | 只看该作者
感谢楼主分享!!!!!!!!!!!!!!!!!

ay123bh 发表于 2015-7-17 15:07:24 | 只看该作者

中尉-CZWei 发表于 2015-7-14 14:26:50 来自手机 | 只看该作者

tony2008cn_15 发表于 2015-7-13 09:21:01 | 只看该作者
太棒了,感谢楼主分享

kakadb@163.com 发表于 2015-7-13 07:59:00 | 只看该作者
谢谢楼主分享

遗失的剑 发表于 2015-6-30 17:52:35 | 只看该作者
谢谢楼主分享哈

jinwb2012 发表于 2015-6-27 02:30:22 | 只看该作者