客观世界的运动规律 - Unity 3D 物理引擎C#扩展代码

123rsl 发表于 2015-9-21 10:05:48 | 只看该作者 |只看大图 回帖奖励 |正序浏览 |阅读模式
游戏引擎视频教程
软件:
讲解: 英文+无字幕
播放时长: -
版权: 本资源来自互联网,仅供学习交流
下载链接: -

马上注册CG织梦网,结交更多CG好友,下载更多CG素材,让你轻松学习。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x
《Game Physics》 - Unity 3D 物理引擎C#扩展代码
Game Physics – Extend Unity 3D’s Physics Engine in C# Code

Learn to build your own game physics engine. By the end of this mini-course course you will have gained confidence in translating theories of physics into working game code.
学习建立你自己的游戏物理引擎。课程结束时,你将获得了对物理学的理论转化为工作游戏代码的信心。

I will be teaching using Unity 3D free as the example game engine. I expect you to have some experience with both Unity 3D, and C# before starting this course. If you don’t then check out my Complete Unity Developer course.
我将使用Unity的三维自由作为例子游戏引擎。我希望你拥有Unity 3D的一些经验,和C #在开始这门课。如果你还没有检查出我的完整的Unity开发过程。

Why would you take this course?
你为什么要走这门课?

To understand game physics better.
更好地理解游戏物理。

Practice creating your own physics components.
练习创造你自己的物理成分。

Improve your knowldge of Newtons Laws of Motion.
提高你的牛顿运动定律知识。

There is a thriving community, and we will be providing our usual world-class support that our students have come to expect.
有一个蓬勃发展的社会,我们将提供我们通常的世界级的支持,我们的学生已经期待。

Udemy – Game Physics – Extend Unity 3D’s Physics Engine in C# Code.zip

230.41 KB, 下载次数: 118, 下载积分: 梦币 -1 金钱

客观世界的运动规律 - Unity 3D 物理引擎C#扩展代码

muxunyi513915 发表于 2024-4-21 09:45:11 | 只看该作者
谢谢楼主分享

muxunyi513915 发表于 2024-4-9 11:01:40 | 只看该作者
谢谢楼主分享

muxunyi513915 发表于 2024-3-1 10:57:29 | 只看该作者
谢谢楼主分享

DP4587 发表于 2024-2-27 22:43:04 | 只看该作者
好资源,感谢分享~!

muxunyi513915 发表于 2024-2-27 11:45:59 | 只看该作者
谢谢楼主分享

muxunyi513915 发表于 2024-1-16 11:17:47 | 只看该作者
谢谢楼主分享

muxunyi513915 发表于 2024-1-4 11:16:08 | 只看该作者
谢谢楼主分享

DP4587 发表于 2023-11-23 09:31:31 | 只看该作者
好资源,感谢分享~!

muxunyi513915 发表于 2023-11-22 12:15:29 | 只看该作者
谢谢楼主分享

puban 发表于 2016-12-18 06:43:30 | 只看该作者
太棒了,感谢楼主

0229775280 发表于 2016-11-26 18:15:07 | 只看该作者
太棒了!!感恩^^

lugui2009 发表于 2016-7-12 18:05:07 | 只看该作者
感谢楼主分享,感谢楼主分享,感谢楼主分享,

2959674653 发表于 2016-6-19 08:45:12 | 只看该作者
太棒了,感谢楼主

臻臻臻臻 发表于 2015-11-28 14:48:46 | 只看该作者
感谢楼主分享,感谢楼主分享,感谢楼主分享,